Goedkoopste stroom Anjum Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij ook de goedkoopste stroom van Anjum? Aangezien er veel concurrentie is kiest iedereen zelf zijn of haar energieleverancier. En het aanbod is enorm! Er zijn landelijk meer dan 15 bedrijven van gas en elektra. Ja kunt dus zelf zoeken naar goedkope stroom. Onze specialist is hierbij onmisbaar. Aan de hand van onze vergelijker krijg je snel duidelijkheid over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Anjum? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel waar kunnen we stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van juli 2024. Maak jij je hard voor een schonere wereld? Ga dan direct naar motivatie voor aanbieders van groene stroom in Anjum. Als het er op aan komt wil iedereen een gunstige energienota. Ontdek vlug onze toepasbare adviezen om stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Anjum

Wil jij overstappen naar de laagste stroomtarieven van Anjum? We hebben te maken met bijna 20 aanbieders van energie. Dat gaat van Anode Energie tot bijv. Eneco: elk met eigen pakketten en voordeeltjes. De keuze is dus enorm. Legio bedrijven claimen de goedkoopste te zijn. Of dit daadwerkelijk het geval is – het uitgangspunt – is je individuele behoeften in de provincie Friesland. Onder andere adres en energieverbruik bepalen de energierekening. Open dus ogenblikkelijk de gaslicht vergelijker, en check de goedkoopste stroomleverancier en ontvang besparingen tot maar liefst €120.

Alleen stroom

Hebben jullie al aansluitingen voor een zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel of warmtepomp? Is jouw woning volledig gasvrij? Puur stroom is dan toereikend. Voer dan ook een “nul” bij gas in. Elektriciteit is goedkoper dan gas. Gebruik jij 2375 kWh aan elektriciteit? Zulke stroompakketten heb je al vanaf €455.

Alleen gas

Heb je al een voordelig elektriciteitscontract geregeld? Uitsluitend gas-deals vergelijken? Klik dan op “0 kilowattuur stroom”. Gas is zeker niet goedkoop. Een woning met 2 bewoners spendeert aan gas jaarlijks gemiddeld €1015. Het meest interessante is een gas licht abonnement (ook interessant: contract afsluiten bij Engie).

Gas en stroom combineren

Een gecombineerd gas- en stroomcontract is altijd het goedkoopste. Dit komt door de aantrekkelijke kortingen (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij de contracten. Het is slim om steevast een 1 jarig contract te kiezen. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en hierdoor elk jaar profiteren van goedkope energieprijzen en korting voor overstappers.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Eigenlijk loont het altijd om over te stappen van energie. Stroom vergelijken Anjum moet je dan zeker proberen. Overstappen van Anode Energie naar Eneco of Leon Zeewolde oversluiten naar NLE kan ieder jaar +/- €225 schelen. Het is voor iedereen haalbaar! Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Postcode, huisnummer en verbruik doorgeven

Energieprijzen worden gecalculeerd aan de hand van de verbruikte stroom/gas en postcode. Start dus met de lokatie van de aansluiting (gemeente Dongeradeel) en het energieverbruik. Beschik je niet over deze info? Kies dan het aantal personen in het huishouden.

Wat voor contract wil je?

Maak een keuze voor het vaste of variabele energietarief, en selecteer de looptijd van jouw contract. Maak het aanbod persoonlijker (aangaande groene energie). Belangrijk: doe een aanvraag voor een kortlopend pakket met een hoge korting.

Selecteer de voordeligste contracten

Je ziet nu de bedrijven die rijmen met jouw eisen. Orden de pakketten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Daarbij kan jij specifieke organisaties uit Friesland achterwege laten.

Doe het oversluiten direct online

Goedkoopste stroomtarieven achterhaald? Het pakket aanvragen kan nu online. De overstap is in een paar weken verwerkt. De toekomstige aanbieder handelt dit verder af. Er wordt van jullie niets verwacht, en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juli 2024

Wat jij wil weten is niets meer dan: welk energiecontract spoort met mijn situatie? Er is de keuze uit uit veel energiecontracten in Anjum. Normaal zijn alle vertrouwde energiemaatschappijen hier beschikbaar (bijv. UnitedConsumers). En natuurlijk ook energiebedrijven zoals Noordelijk Lokaal Duurzaam bieden hier hun energie aan. Met de stroomvergelijker ontdek je meteen en super gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement voor jou stroomverbruik. Verderop bekijk je een lijst met de veel bestelde energiepakketten van juli 2024 in regio Dongeradeel.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
  • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de vergoedingen voor gas + elektra nimmer uitsluitend de elektra die je verbruikt of het gasverbruik zijn. Er zijn nog 2 soorten kosten. Dit zijn ten eerste het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Dergelijke kosten verschillen per aanbieder, je moet denken aan bijvoorbeeld de activatiekosten, onderhoud aan het netwerk en overige kosten. Daarbij factureren ze nog netbeheerkosten. Een plaatselijke netbeheerder (een partij als Waternet) berekent dit aan jou door via de energiebedrijven. Aan de hand van subsidies vorder je een zogenaamde “vermindering energiebelasting” als compensatie op jouw jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Anjum. Het mag duidelijk zijn, de kosten van zo’n stroompakket bereken je niet zo 123 zelf. D.m.v. de stroomvergelijker kan jij deze stroomtarieven van juli 2024 vlug vergelijken. Lees nu verder over energiecontract Radio Kootwijk vergelijken.

goedkoopste stroom in anjum

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het verbruik van elektriciteit te reduceren. Denk aan: “nemen van ledverlichting” of kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden. Aanbieders als Powerpeers en Clean Energy hanteren praktische programma’s om aanpassingen te maken in jouw stroomverbruik (en gas). Zo zul je al snel minder energie gebruiken. Laat het hele gezin participeren, en je kunt besparen op de energiekosten in Anjum. Het pluspunt is meer dan alleen een positieve nota van de energieleverancier. Dankzij een bewuste energieconsumptie neem ook jij je verantwoordelijk voor een ‘groener’ Holland. De meeste maatschappijen zijn daarom druk bezig met groene energie. Wellicht ook beschikbaar: goedkoopste stroom in Kaatsheuvel afsluiten.

Groene stroom Anjum
Stroomopwekking wordt op diverse manieren gedaan. De meeste energiebedrijven wekken stroom op via windparken en zonneweides. Tip van de expert: jij kunt ook zelf energie opwekken. De beste investering is zonnepanelen nemen. Meer en meer mensen kiezen ook voor een warmtepomp kopen om de gasconsumptie te beperken. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Anjum? Kies dan de opties m.b.t. groene stroom in de vergelijker. Je ontdekt dan op 1 pagina de “milieuvriendelijke” leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Anjum vergelijken Vergelijk nu de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.