Goedkoopste stroom Anderen Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Wil ook de goedkoopste stroom van Anderen? Sinds 2004 kies je zelf jouw energiebedrijf. En het aanbod is groot! Er zijn een enorm aantal spelers van gas en elektra. Het is dus interessant om te kijken naar de goedkoopste contracten. Deze website kan hier een steentje aan bijdragen. Middels de gaslicht vergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Anderen? Zie daarvoor ook onze informatie over hoe gaat stroom vergelijken precies? Check ook de actuele energiecontracten van mei 2024. Draag jij graag een steentje bij aan een beter milieu? Spring dan meteen naar info over leveranciers van groene stroom in Anderen. Uiteindelijk kijken we allemaal uit naar een gunstige rekening van de energieaanbieder. Vergaar als de bliksem onze bruikbare hulpmiddelen om jouw stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Anderen

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Anderen? Er zijn meer dan 15 energieleveranciers. Dit varieert van Leon Zeewolde tot Powerpeers: ieder met hun eigen kosten en voordeeltjes. De keuze is dus enorm. Veel energie-aanbieders zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. Maar of dat echt zo is – het uitgangspunt – is je individuele behoeften in de provincie Drenthe. Factoren als adres en het verbruikte gas en stroom hebben invloed op de energielasten. Raadpleeg moeiteloos onze zoekmachine, en achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en ontvang besparingen tot maar liefst €130.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel, warmtenet of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Puur stroom is dus voldoende. Vul dus alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Verwerk jij 2450 (kWh) elektriciteit? Zodanige stroom-abonnementen kosten op jaarbasis ongeveer €430.

Alleen gas

Eerder dit jaar al een goedkoop elektriciteitscontract aangevraagd? Wil je alleen gas vergelijken? Selecteer de optie “enkel gas”. Gas is daarentegen duurder. Een kleine familie (2 pers.) heeft al snel een gasrekening van € 1025. Het meest voordelig is een gas licht pakket (bekijk ook: contract afsluiten bij Clean Energy).

Gas en stroom combineren

Gas en stroom bij dezelfde leverancier afnemen bespaart jou het meest. Dit is het resultaat van de hoge korting (welkomstpremie) die worden toegepast pakketten met gas en stroom. Het is verstandig om jaarlijks een kort contract te nemen, max 1 jaar. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, en natuurlijk 0verrast worden door goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Beschik jij over een flexibel (modelcontract) contract? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Van energie overstappen is dan altijd interessant. Stroom vergelijken Anderen is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van Allure Energie naar Eneco of Leon Zeewolde oversluiten naar Powerpeers kan per 12 maanden eenvoudig €190 besparen. Hoe werkt het? Volg het onderstaande stappenplan.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen worden gebaseerd op postcode en natuurlijk het gebruik. Start dus met jouw postcode, huisnummer (gemeente Aa en Hunze) en inschatting van energieverbruik. Weet je niet wat je verbruikt? De stroomvergelijker helpt jou schatten.

Geef je wensen door

Selecteer het vaste of variabele energietarief, en selecteer optioneel een looptijd. Maak het aanbod persoonlijker (als o.a. groene energie). Niet vergeten: selecteer zo’n kortlopend pakket met aantrekkelijke welkomstbonus.

Spot de goedkoopste maatschappij

Je treft nu alle leveranciers die voldoen aan jouw zoekopdracht. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Eventueel mag je specifieke aanbieders uit Drenthe “uitzetten”.

Doe de bestelling via internet

Goedkoopste stroomtarieven gevonden? Het energiepakket regelen kan gemakkelijk online. Overstappen van energie is in een aantal weken doorgevoerd. Jouw toekomstige leverancier zegt jouw huidige contract op. Jullie hoeven geen handelingen te verrichten en de stroom blijft altijd geactiveerd.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

De grote vraag is natuurlijk: welk energiecontract spoort met mijn wensen? Er bestaat een keuze uit meer dan 100+ energiecontracten in Anderen. Eigenlijk zijn alle erkende energiemaatschappijen hier werkzaam (bijv. Pure Energie). En wat te denken van energiebedrijven als Budget Energie zijn hier actief. Met de energievergelijker bekijk je direct en super eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement dat past bij jou stroomverbruik. Verderop ontdek je een overzicht met de veel bestelde energiepakketten van mei 2024 in regio Aa en Hunze.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
  • Eneco – HollandseWind en EcoGas
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
  • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
  • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Houd in gedachte dat de onkosten voor elektriciteit en gas nooit uitsluitend het elektra-verbruik en m3 gasgebruik bevatten. Graag noemen we nog diverse kostenposten. Namelijk het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Deze prijzen schommelen per leverancier, en worden gebruikt voor de overheadkosten, apps en service en soortgelijke kosten. Bovendien krijg je te maken met netbeheerkosten. De verantwoordelijke netbeheerder (denk aan Duneo) belast dit uiteindelijk door via de aanbieder waar jij aangesloten bent. Door een provinciale subsidie heb je recht op een zogenaamde “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jullie jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Anderen. Je ziet, de tarieven van stroompakketten zijn niet heel eenvoudig. Aan de hand van de vergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van mei 2024 nu vergelijken. Ook interessant: energiecontract Putten vergelijken.

goedkoopste stroom in anderen

Wat je kunt doen om te besparen op stroom?

Er zijn veel mogelijkheden om het jaarlijkse elektriciteit verbruik te reduceren. Een tip: “de oven efficiënt gebruiken” of zet de koelkast precies waterpas. Energie-aanbieders als Qurrent en HVC werken met praktische tools om een gevoel te krijgen bij jouw stroomverbruik (en gas). Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Maak er een gezinsproject van en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Anderen. Het resultaat is niet alleen een lagere rekening van de energie aanbieding. Door bewust met energie om te gaan draag je bij aan een duurzame toekomst. Het merendeel van de maatschappijen zijn daarom druk bezig met groene energie. Je treft hier ook uitgebreide info over goedkoopste stroom in Jouswier afsluiten.

Groene stroom Anderen
Stroom opwekken is mogelijk via verschillende opties. De meeste energie-aanbieders kopen elektriciteit in via zonne-energie en windenergie. Advies: tegenwoordig kan men ook zelf elektriciteit genereren. Wat veel mensen doen is zonnepanelen kopen. Wat je ook kan doen is het installeren van zo’n warmtepomp om minder gas te verbruiken. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Anderen? Klik dan op de opties m.b.t. groene stroom in onze vergelijker. Je vind dan in een keer de meest groene aanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Anderen vergelijken Vergelijk vandaag nog de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.