Goedkoopste stroom Alphen Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €255


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Kennismaken met de goedkoopste stroom van Alphen? Sinds 2004 kiest iedereen zelf zijn of haar energiemaatschappij. En het aanbod is enorm! Er zijn ruim 20 spelers van gas en elektra. Ja kunt dus zelf zoeken naar de voordeligste optie. Onze gaslicht-vergelijker kan daarbij van pas komen. Op basis van onze vergelijkingsmodule krijg je snel duidelijkheid over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Alphen? Bekijk daarnaast ook details over op welke manier kan ik stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van april 2024. Draag jij graag een steentje bij aan duurzame energie? Ga dan direct naar toelichting op leveranciers van groene stroom in Alphen. Uiteindelijk zoeken we naar manieren voor een aantrekkelijke energierekening. Vergaar daarom onze praktische checklist om jullie stroomverbruik te verminderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Alphen

Benieuwd naar de laagste stroomtarieven van Alphen? We hebben te maken met meer dan 20 energie-aanbieders. Dit varieert van Anode Energie tot bijv. Oxxio: ze hanteren allemaal andere tarieven en voordeeltjes. De keuze is dus enorm. Het gros van de energiebedrijven beweren dat ze ’t goedkoopst zijn. Maar of dat echt zo is wordt gebaseerd op jullie privé aspecten wensenlijstje in de provincie Noord-Brabant. Zaken als postcode en energieverbruik zijn van invloed op de stroomkosten. Raadpleeg eenvoudig de vergelijker, en achterhaal de goedkoopste aanbieder van stroom voor een korting tot wel €200.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een biomassaketel, pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Enkel stroom is voor jou toereikend. Vul hiervoor een “nul” bij gas in. Elektriciteit is relatief goedkoop. Consumeer jij 2000 kWh elektriciteit? Zodanige stroompakketten incasseren per 12 maanden zo’n €445.

Alleen gas

Reeds een aantrekkelijk elektriciteitscontract geregeld? Nu benieuwd naar gas vergelijken? Klik dan op “ik wil alleen gas”. Gas is behoorlijk aan de prijs. Een stel zonder kinderen spendeert aan gas jaarlijks gemiddeld €1000. Prijstechnisch kun je beter gaan voor een combi van gas en licht (check ook: besparen bij Oxxio).

Gas en stroom combineren

Een gecombineerd gas- en stroomcontract is een voordelige keuze. Dit komt door de aanzienlijke aanbiedingen (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij pakketten met gas en stroom. Wij adviseren om voortdurend een kort contract te nemen, max 1 jaar. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, en uiteraard continue verbluft worden door goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Alphen is dan altijd een goed idee. Overstappen van Budget Energie naar Energiedirect.nl of Qwint oversluiten naar Vattenfall kan je wel €150 opleveren. Is dat moeilijk? Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Vul jouw locatie en verbruik in

Energieprijzen vinden hun oorsprong in jouw adresgegevens en verbruik. Selecteer dus eerst jouw woonplaats (gemeente Alphen-Chaam) en het energieverbruik. Geen inzicht in jouw gebruik? Kies dan het aantal personen in het huishouden.

Gebruik de filters

Filter op variabele of vaste tarieven, en kies de gewenste looptijd van het energiecontract. Geef aan wat je belangrijk vindt (als o.a. groene energie). Info: doe een aanvraag voor een 1 jarig pakket met een royale welkomstkorting.

Selecteer de voordeligste aanbieder

Jij checkt vervolgens de bedrijven die voldoen aan jouw eisen. Orden de pakketten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Daarbij kan je bepaalde bedrijven uit Noord-Brabant selecteren / deselecteren.

Verwerk de bestelling direct online

Goedkoopste stroomtarieven gevonden? Het energiepakket bestellen kan onmiddellijk thuis. De energie-overstap is in maximaal 6 weken geregeld. De nieuwe energieleverancier zal het huidige pakket annuleren. Dit gaat volledig buiten jullie om, en de stroom blijft altijd geactiveerd.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Wat jij wil weten is uiteraard: welk energiecontract sluit aan bij mijn specifieke wensen? Er bestaat een keuze uit diverse energiecontracten in Alphen. Doorgaans zijn alle toonaangevende energiemaatschappijen hier beschikbaar (onder andere Pure Energie). En natuurlijk ook energiebedrijven als Leon Zeewolde kan je aanvragen. Op basis van de energievergelijker ontdek je direct en erg eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement passend bij stroomverbruik. Verderop bekijk je een lijst met diverse actuele energiepakketten van april 2024 in regio Alphen-Chaam.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
  • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Besef goed dat de prijzen van stroom en gas nooit uitsluitend de kWh prijs voor elektra en m3 gasgebruik bedragen. Je hebt te maken met 2 soorten kosten. Dit zijn ten eerste het vastrecht dat je betaalt (vaste leveringskosten). Dergelijke kosten wisselen per maatschappij, en is bedoeld voor zaken als administratiekosten, onderhoud aan het netwerk en soortgelijke kosten. Ten tweede krijg je te maken met netbeheerkosten. Een plaatselijke netbeheerder (denk aan Waternet) berekent dit aan jou door via de energieaanbieder. Door een provinciale subsidie geldt er de unieke “vermindering energiebelasting” als voordeeltje op jullie jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Alphen. Het mag duidelijk zijn, de kosten van zo’n stroompakket zijn niet altijd even transparant. Met behulp van de vergelijker kun je de stroomtarieven van april 2024 nu vergelijken. Vind alles uit over energiecontract Pietersbierum vergelijken.

goedkoopste stroom in alphen

Kan ik gemakkelijk besparen op stroom?

Er zijn veel mogelijkheden of het gebruik van elektriciteit te verlagen. Een suggestie is “bewust met de waterkoker omgaan” of de warme kraan niet onnodig laten lopen. Aanbieders als UnitedConsumers en Clean Energy bieden verhelderende apps om aanpassingen te maken in jouw stroomverbruik (en gas). Je gaat dan veel beter met energie om. Ga aan de slag met iedereen in huis en start direct met besparen op de energiekosten in Alphen. Wat je bereikt is niet uitsluitend een lagere nota van de energiemaatschappij. Door het energieverbruik te minderen draag je bij aan minder CO-2 uitstoot. De meeste energiebedrijven zijn daarom druk bezig met groene energie. Andere regio? Begin nu direct met goedkoopste stroom in Ingber afsluiten.

Groene stroom Alphen
Het genereren van stroom is mogelijk via verschillende opties. De aanbieders kopen elektriciteit in via zonnepanelen of een eigen windmolen. Advies: je kan ook zelf elektriciteit genereren. Wat veel mensen doen is het plaatsen van zonnepanelen. Wat je ook veel ziet is een warmtepomp kopen om minder gas te verbruiken. Wil je Groene stroom afsluiten in Alphen? Kies dan de opties m.b.t. groene stroom in de vergelijkingstool. Je bekijkt dan op 1 pagina alle duurzamemaatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Alphen vergelijken Vergelijk zonder problemen de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.