Goedkoopste stroom Alde Leie Ontdek de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de goedkoopste stroom van Alde Leie? In Nederland bepaal je zelf jouw energiebedrijf. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn landelijk meer dan 15 maatschappijen waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Iedereen zoekt dus naar de goedkoopste contracten. Onze specialist ondersteunt jullie daarbij. Op basis van onze stroomvergelijker krijg je snel duidelijkheid over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Alde Leie? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel op welke manier kan ik stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van april 2024. Maak jij je hard voor een schonere wereld? Bekijk dan zeker de tips over leveranciers van groene stroom in Alde Leie. Onder aan de streep zoeken we naar manieren voor een goedkope energienota. Gebruik daarom onze nuttige tips om je stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Alde Leie

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Alde Leie? Er zijn meer dan 20 energie-aanbieders. Leveranciers als Fenor tot aan Vrijopnaam: gekenmerkt door verschillen in pakketten en USP’s. De keuze is dus enorm. Veel leveranciers stellen zich op als goedkoopste aanbieder. Maar of dat echt zo is is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie in de provincie Friesland. Aspecten zoals postcodegebied en energieverbruik bepalen de energiekosten. Raadpleeg moeiteloos onze zoekmachine, en detecteer de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot wel €195.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een warmtenet, zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Alleen een contract voor elektra is dus voldoende. Vul dan ook een “nul” bij gas in. Elektriciteit is in ons land erg betaalbaar. Benodig jij 2125 (kWh) elektra? Soortgelijke stroomcontracten incasseren per 12 maanden zo’n €405.

Alleen gas

Inmiddels al een voordelig elektriciteitscontract afgesloten? Nu benieuwd naar gas vergelijken? Selecteer de optie “0 kWh stroom”. Gas is duurder dan elektra. Een kleine woning heeft al snel een gasrekening van € 1055. Het meest interessante is een gas licht pakket (bekijk ook: besparen bij Fenor).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom is prijstechnisch het meest interessant. Dat heeft te maken met de aantrekkelijke kortingen (welkomstpremie) die je ontvangt bij energiepakketten. Het is slim om eindeloos een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Dan kan je jaarlijks van stroom overstappen, en daardoor voortdurend gebruik maken van goedkope energieprijzen en korting voor overstappers.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Beschik jij over een flexibel (modelcontract) contract? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Van energie overstappen is dan altijd interessant. Stroom vergelijken Alde Leie is eigenlijk snel geld verdienen. Overstappen van Fenor naar UnitedConsumers of Vrijopnaam oversluiten naar Qurrent kan per 12 maanden eenvoudig €200 besparen. Hoe gaat dat in z’n werk? Onze experts hebben 4 stappen bedacht.

Voer je postcode en verbruik in

Energieprijzen zijn afhankelijk van locatie en wat je verbruikt. Selecteer dus eerst de lokatie van de aansluiting (gemeente Leeuwarderadeel) en het energieverbruik. Geen idee wat je verbruik is? Selecteer dan het aantal personen.

Voorkeuren doorgeven

Kies voor vaste en variabele tarieven, en geef aan hoe lang het contract mag duren. Geef aan wat je belangrijk vindt (als o.a. groene energie). Info: test een kort contract (1 jaar) met een interessante welkomstkorting.

Kies de voordeligste aanbieder

Jij bekijkt nu alle aanbieders die in lijn zijn met je wensen. Sorteer de contracten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Verder kan jij bepaalde maatschappijen uit Friesland deselecteren.

Doe het oversluiten via internet

Goedkoopste stroomtarieven ontdekt? Het energiepakket bestellen kan meteen via de pc. De energie-overstap is binnen een aantal weken geactiveerd. Jouw aanstaande energieleverancier neemt de overstap uit handen. Er wordt van jullie niets verwacht, en blijft altijd voorzien van stroom.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Wat jij wil weten is vanzelfsprekend: welk energiecontract rijmt met mijn eisen? Je kunt kiezen uit verschillende energiecontracten in Alde Leie. Op dit moment zijn alle vertrouwde energiemaatschappijen hier beschikbaar (o.a. Qurrent). En natuurlijk ook energiebedrijven als Clean Energy kan je aanvragen. Op basis van deze website ontdek je ogenblikkelijk en erg gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat rijmt met jouw stroomverbruik. Verderop vind je een overzicht met diverse actuele energiepakketten van april 2024 in regio Leeuwarderadeel.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
  • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de onkosten van stroom en gas niet alleen het aantal kWh elektra of het gasverbruik inhouden. We onderscheiden nog twee belangrijke factoren. In de basis is dat vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Deze tarieven schommelen per energiemaatschappij, en beslaan onder andere de overheadkosten, service en andere zaken. Verder zijn er nog de netbeheerkosten. De verantwoordelijke netbeheerder (een partij als Evides) rekent deze kosten door aan jou via de energiemaatschappij. Aan de hand van subsidies verreken jij een zogeheten “vermindering energiebelasting” als mindering op jouw jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Alde Leie. We kunnen concluderen: de tarieven van een stroompakket bereken je niet zo 123 zelf. D.m.v. onze vergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van april 2024 meteen vergelijken. Wellicht spreekt dit je ook aan: energiecontract Peize vergelijken.

goedkoopste stroom in alde-leie

Is het eenvoudig om te besparen op stroom?

Er zijn tal van opties om het jaarlijkse elektriciteit verbruik te verlagen. Een suggestie is “neem een waterbespaarder” of zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat. Leveranciers zoals Qwint en Fenor hebben nuttige hulpmiddelen om een gevoel te krijgen bij energieverbruik en piekmomenten. Het zorgt voor meer grip op de kosten. Laat de hele familie meedoen, en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Alde Leie. Het voordeel is niet uitsluitend een lagere energierekening. Door het energieverbruik te minderen neem ook jij je verantwoordelijk voor een ‘groener’ Holland. De meeste maatschappijen zijn daarom druk bezig met groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in IJhorst afsluiten.

Groene stroom Alde Leie
Stroomopwekking is mogelijk via verschillende opties. De meeste bedrijven genereren stroom via windenergie en zonneparken. Advies: wat we meer en meer zien is zelf stroom genereren. Wat veel mensen doen is het nemen van zonnepanelen. Wat je ook kan doen is het aankopen van zo’n warmtepomp om helemaal afscheid te nemen van het dure gas. Enthousiast geworden voor Groene stroom afsluiten in Alde Leie? Kies dan de speciale opties in de energievergelijker. Je bekijkt dan in 1 overzicht alle duurzameleveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Alde Leie vergelijken Vergelijk nu de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.