Goedkoopste stroom Aalsum Ontdek de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Overstappen naar de goedkoopste stroom van Aalsum? Sinds een tijdje bepaal je zelf jouw energie-aanbieder. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn landelijk meer dan 15 maatschappijen waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Steeds meer consumenten zoeken naar de meest aantrekkelijke aanbieding. Onze expert is absoluut een meerwaarde. Middels onze vergelijker krijg je snel duidelijkheid over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Aalsum? Handige tips daarbij vind je via hoe moet ik stroom vergelijken? En doorzoek de diverse energiecontracten van april 2024. Streef jij naar duurzame energie? Check dan ook onze adviezen over leveranciers van groene stroom in Aalsum. Al met al streven alle huishoudens naar een voordelige energienota. Raadpleeg direct onze toepasbare checklist om het stroomverbruik te verminderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Aalsum

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van Aalsum? Momenteel tellen we meer dan 20 aanbieders van energie. Van E.ON tot Energiedirect.nl: met ieder specifieke contracten en aandachtsgebieden. De keuze is dus enorm. Genoeg maatschappijen zeggen de goedkoopste te zijn. De berekening daarvoor hangt af van je individuele behoeften in de provincie Friesland. Factoren als locatie en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt beïnvloeden de energierekening. Start dus gemakkelijk de stroomvergelijker, en vind de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot wel €130.

Alleen stroom

Beschikken jullie reeds over een biomassaketel, pelletkachel, warmtenet, zonneboiler of warmtepomp? En verbruik je geen gas? Louter een contract voor elektra is voor jouw situatie voldoende. Vul hiervoor “0 M3 gas” in. Elektriciteit is relatief goedkoop. Verbruik je 2025 (kWh) elektra? Zulke stroompakketten zijn al verkrijgbaar vanaf € 430.

Alleen gas

Heb je al een goedkoop elektriciteitscontract geregeld? Uitsluitend gas-deals vergelijken? Klik dan op “geen stroom”. Gas is duurder dan elektra. Een huishouden met 2 personen betaalt voor gas al gauw €1035. Het goedkoopst is een gas licht pakket (bekijk ook: overstapbonus Qurrent).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom is altijd het goedkoopste. Dit is het resultaat van de overstapbonus (welkomstpremie) die je ontvangt bij de contracten. Het is verstandig om voortdurend een 1 jarig contract te kiezen. Je kunt dan vaak overstappen van stroom, en natuurlijk structureel gebruik maken van goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Of verloopt jouw huidige energiecontract? Eigenlijk loont het altijd om over te stappen van energie. Stroom vergelijken Aalsum is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van Budget Energie naar Essent of Vandebron oversluiten naar Powerpeers kan ieder jaar zo’n €140 schelen. Denk je dat het ingewikkeld is? Check daarvoor onze onderstaande tips.

Woonplaats als startpunt

Energieprijzen vinden hun oorsprong in jouw adresgegevens en verbruik. Selecteer dus eerst de lokatie van de aansluiting (gemeente Dongeradeel) en inschatting van energieverbruik. Heb je geen idee wat dit is? Onze stroomvergelijker geeft een voorzetje.

Gebruik de filters

Selecteer een vast of variabel tarief, en kies de looptijd van het contract (1, 3 of 5 jaar). Specificeer je zoekopdracht (over bijv. groene energie). Tip: selecteer zo’n kortlopend contract met een interessante korting.

Check de voordeligste leverancier

Jij ziet nu een overzicht met alle leveranciers die in lijn zijn met jullie behoeften. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Bovendien kan jij specifieke aanbieders uit Friesland aan- en uitzetten.

Regel het oversluiten snel online

Goedkoopste stroomtarieven achterhaald? Het energiecontract aanvragen kan gemakkelijk zelf online. De overstap is binnen maximaal 6 weken geactiveerd. Jouw aanstaande energiemaatschappij handelt dit verder af. Er wordt van jullie niets verwacht, en zo zit je nooit zonder energie.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Waar het uiteindelijk om draait is natuurlijk: welk energiecontract is in lijn met mijn specifieke wensen? Je kunt kiezen uit diverse energiecontracten in Aalsum. Normaal zijn alle grote energiemaatschappijen te bestellen (o.a. Vrijopnaam). Echter ook energiebedrijven als HVC zijn werkzaam in dit gebied. Middels deze website bekijk je meteen en erg gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat past bij jou stroomverbruik. Hieronder vind je een overzicht met diverse actuele energiepakketten van april 2024 in regio Dongeradeel.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
  • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
  • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Besef goed dat de tarieven van gas + elektra nimmer uitsluitend de elektra die je verbruikt of gas vergoeding beslaan. Er zijn nog twee belangrijke factoren. Namelijk het vastrecht dat je betaalt (vaste leveringskosten). Deze kosten verschillen per aanbieder, en hieronder vallen o.a. administratiekosten, service en soortgelijke kosten. Ten tweede zijn er nog de netbeheerkosten. De lokale netbeheerder (dit kan zijn Vitens) legt deze kosten indirect bij jou neer via jouw energieleverancier. Via landelijke subsidies ontvang je de speciale “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Aalsum. We kunnen concluderen: de prijzen van het stroompakket zijn best ingewikkeld opgebouwd. Aan de hand van de energievergelijker kun je de stroomtarieven van april 2024 ogenblikkelijk vergelijken. Ook interessant: energiecontract Oudkarspel vergelijken.

goedkoopste stroom in aalsum

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Er zijn tal van manieren om het jaarlijkse elektriciteit verbruik te verminderen. Een suggestie is “alleen wassen met volle wasmachine” of een teil gebruiken voor de afwas. Leveranciers zoals Vattenfall en Noordelijk Lokaal Duurzaam hebben handige apps om aanpassingen te maken in energieverbruik en piekmomenten. Je gaat dan veel beter met energie om. Betrek het hele huishouden hierbij, en start direct met besparen op de energiekosten in Aalsum. Het voordeel is nimmer puur een lagere energierekening. Dankzij een bewuste energieconsumptie draag je een steentje bij aan een beter milieu. Het gros van de bedrijven zijn daarom ook leverancier van groene energie. Andere regio? Begin nu direct met goedkoopste stroom in Hornhuizen afsluiten.

Groene stroom Aalsum
Het opwekken van stroom gebeurt op allerlei wijzen. Veel maatschappijen halen elektriciteit uit zonnecentrales en windparken. Leuke tip: tegenwoordig kan men ook zelf elektriciteit genereren. De beste investering is het installeren van zonnepanelen. Meer en meer mensen kiezen ook voor een warmtepomp plaatsen om minder gas te verbruiken. Enthousiast geworden voor Groene stroom afsluiten in Aalsum? Selecteer dan de “duurzame” opties in de energievergelijker. Je vind dan in 1 overzicht alle “groene” organisaties (ook zakelijk).

Energieprijzen Aalsum vergelijken Vergelijk direct de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.