Goedkoopste stroom Oud Annerveen Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Wil ook de goedkoopste stroom van Oud Annerveen? Sinds een tijdje kies je zelf jouw energie-aanbieder. En het aanbod is groot! Er zijn een enorm aantal maatschappijen die gas en stroom leveren. Iedereen zoekt dus naar manieren om te besparen op energie. Onze tool is hierbij onmisbaar. Door gebruik te maken van onze vergelijker lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Oud Annerveen? Bekijk daarnaast ook details over hoe moet ik stroom vergelijken? En doorzoek de diverse energiecontracten van april 2024. Streef jij naar minder uitstoot van CO-2? Bekijk dan zeker de toelichting op leveranciers van groene stroom in Oud Annerveen. Al met al streven alle huishoudens naar een voordelige energierekening. Vergaar met spoed onze toepasbare checklist om stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Oud Annerveen

Hoe vind ik de laagste stroomtarieven van Oud Annerveen? We onderscheiden 15 – 20 energie-aanbieders. Leveranciers als Leon Zeewolde tot bijv. Vandebron: unieke prijzen en focus. Kiezen is dus best lastig. Bijna alle energie-aanbieders zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. De controle hiervoor is afhankelijk van jouw situatie in de provincie Drenthe. Factoren als locatie en energieverbruik drukken hun stempel op de stroomkosten. Raadpleeg eenvoudig onze zoekmachine, en bekijk de goedkoopste aanbieder van stroom voor een korting tot wel €270.

Alleen stroom

Beschikken jullie reeds over een warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Puur elektra is voor jouw situatie voldoende. Vul hiervoor in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit is goedkoper dan gas. Benodig jij 2050 kWh aan elektriciteit? Overeenkomstige stroomcontracten heb je al vanaf €460.

Alleen gas

Eerder dit jaar al een voordelig elektriciteitscontract aangevraagd? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Druk hiervoor op “0 kWh stroom”. Gas is zeker niet goedkoop. Een woning met 2 bewoners wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €1065. Prijstechnisch kun je beter gaan voor een gas licht pakket (bekijk ook: prijzen vergelijken van Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom bespaart jou het meest. Dit is het resultaat van de overstapbonus (welkomstpremie) die worden toegepast de meeste abonnementen. Wij adviseren om continue zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Je kunt dan vaak overstappen van stroom, en dus ieder jaar verrast worden door goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Of loopt jouw energiecontract bijna af? Van energie overstappen is dan altijd interessant. Stroom vergelijken Oud Annerveen is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van Budget Energie naar Engie of HVC oversluiten naar Oxxio kan per jaar wel €180 schelen. Het is voor iedereen haalbaar! Onze experts hebben 4 stappen bedacht.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen komen tot stand op basis van woonplaats en verbruik. Stap 1 is het invullen van je vestigingsadres (gemeente Aa en Hunze) en het geschatte gas + stroomverbruik. Is dit voor jou onbekend? Onze stroomvergelijker geeft een voorzetje.

Geef je wensen door

Selecteer een vast of variabel tarief, en kies de looptijd van de verbintenis. Maak je wensen kenbaar (als o.a. groene energie). Tip: ga altijd voor een kortlopend pakket met aantrekkelijke welkomstpremie.

Check de goedkoopste maatschappij

Jij bekijkt nu alle aanbiedingen die vallen binnen jouw eisen. Orden de pakketten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Eventueel kan je specifieke aanbieders uit Drenthe achterwege laten.

Verwerk het oversluiten online

Goedkoopste stroomtarieven tegengekomen? Het pakket aanvragen kan vandaag nog thuis. De overstap is al binnen een paar weken geactiveerd. Jouw toekomstige aanbieder neemt de overstap uit handen. Jij hoeft niets te doen en de stroom blijft altijd geactiveerd.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Waar het uiteindelijk om draait is natuurlijk: welk energiecontract matcht met mijn eisen? Er is de keuze uit uit veel energiecontracten in Oud Annerveen. Eigenlijk zijn alle erkende energiemaatschappijen te bestellen (denk aan Powerpeers). En niet te vergeten energiebedrijven als Allure Energie bieden hier hun service aan. Met behulp van de energievergelijker ontdek je direct en simpel het goedkoopste energie-abonnement dat aansluit bij jouw stroomverbruik. Onderstaand bekijk je een opsomming met zeer interessante energiepakketten van april 2024 in regio Aa en Hunze.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
  • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
  • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
  • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
  • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de vergoedingen voor gas + elektra nimmer alleen de kWh prijs voor elektra of gas vergoeding bevatten. We onderscheiden nog een tweetal kosten. In de basis is dat het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Deze kosten schommelen per leverancier, en hieronder vallen o.a. oversluitkosten, verwerking, slimme thermostaten en advies en soortgelijke kosten. Daarnaast spelen er zaken als netbeheerkosten. De lokale netbeheerder (denk aan Vitens) belast dit uiteindelijk door via de aanbieder waar jij aangesloten bent. Vanuit de overheid heb je recht op een zogeheten “vermindering energiebelasting” als compensatie op jouw jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Oud Annerveen. Het is duidelijk, de prijzen van het stroompakket zijn best ingewikkeld opgebouwd. D.m.v. de vergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van april 2024 snel vergelijken. Misschien vind je dit ook relevant: energiecontract Groeningen vergelijken.

goedkoopste stroom in oud-annerveen

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om het verbruik van elektriciteit te verlagen. Bijvoorbeeld “beperkt elektrisch bijverwarmen” of let op het energieverbruik als je een (nieuwe) vaatwasser koopt. Leveranciers als Energiedirect.nl en Budget Energie hebben speciale hulpmiddelen voor een inkijk in jullie stroom en gasverbruik. Het zorgt voor meer grip op de kosten. Ga aan de slag met iedereen in huis en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Oud Annerveen. Jouw “win” is nooit enkel een voordelige energienota. Door minder energie te consumeren lever jij je bijdrage aan minder CO-2 uitstoot. Veel energiemaatschappijen stimuleren groene energie. Nu ook online: goedkoopste stroom in Alem afsluiten.

Groene stroom Oud Annerveen
Stroom inkopen wordt op diverse manieren gedaan. Veel bedrijven kopen elektriciteit in via zonne-energie en windenergie. Altijd slim: tegenwoordig kan men ook thuis elektriciteit opwekken. Denk aan zonnepanelen nemen. Wat je ook kan doen is een warmtepomp installeren zodat ze geen gas meer verstoken. Wil je Groene stroom afsluiten in Oud Annerveen? Klik dan op de opties m.b.t. groene stroom in de energievergelijker. Je vind dan in een keer de “duurzaamste” aanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Oud Annerveen vergelijken Vergelijk direct de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.