Goedkoopste stroom Jannum Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Overstappen naar de goedkoopste stroom van Jannum? Sinds we een open markt hebben kiest iedereen zelf zijn of haar energie-aanbieder. En over keuze heb je niet te klagen. Er zijn landelijk meer dan 15 maatschappijen van gas en elektra. Steeds meer consumenten zoeken naar de goedkoopste contracten. Ons team kan daarbij van pas komen. Geholpen door onze vergelijker lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Jannum? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel op welke manier kan ik stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van juni 2024. Droom jij over een schonere wereld? Spring dan meteen naar tips over aanbieders van groene stroom in Jannum. Uiteindelijk streven alle huishoudens naar een lage nota van de energieleverancier. Lees nu onze nuttige adviezen om jullie stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Jannum

Wil jij overstappen naar de laagste stroomtarieven van Jannum? We onderscheiden 15 – 20 energieleveranciers. Dit varieert van MAIN Energie t/m Vattenfall: gekenmerkt door verschillen in prijzen en focus. De juiste kiezen valt niet mee. Bijna alle energiemaatschappijen beweren dat ze ’t goedkoopst zijn. Maar dit wordt gebaseerd op jouw situatie in de provincie Friesland. Vooral locatie en energieverbruik zijn van invloed op de stroomkosten. Raadpleeg simpelweg onze energievergelijker, en achterhaal de goedkoopste stroomleverancier wat jaarlijks een besparing oplevert van €265.

Alleen stroom

Beschikken jullie reeds over een warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel of warmtepomp? Is jouw woning volledig gasvrij? Enkel stroom is voor jou voldoende. Voer hiervoor 0 kubieke meter gas in. Elektriciteit is goedkoper dan gas. Verwerk jij 2325 (kWh) elektra? Zulke stroom aanbiedingen zijn al verkrijgbaar vanaf € 425.

Alleen gas

Op dit moment al een goedkoop elektriciteitscontract afgesloten? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Klik dan op “0 kWh stroom”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een stel zonder kinderen betaalt voor gas al gauw €945. Het meest voordelig is een gas licht pakket (bekijk ook: Vrijopnaam actietarief).

Gas en stroom combineren

Een energiepakket met stroom en gas is prijstechnisch het meest interessant. Dat is het effect van de aanzienlijke aanbiedingen (welkomstpremie) die men hanteert bij pakketten met gas en stroom. Het is niet zo’n gek idee om herhaaldelijk zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Van stroom overstappen kan dan elk jaar, en daardoor elk jaar versteld staan door goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? In vrijwel alle gevallen is overstappen van energie interessant. Stroom vergelijken Jannum is dan altijd een goed idee. Overstappen van Fenor naar Eneco of Vandebron oversluiten naar Qurrent kan jaarlijks wel €190 besparen. Hoe gaat dat in z’n werk? Onze experts hebben 4 stappen bedacht.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen zijn afhankelijk van de opgegeven locatie & verbruik. Het begint dus met invoeren van de lokatie van de aansluiting (gemeente Ferwerderadiel) en een schatting van stroom- en gas. Heb je geen idee wat dit is? Onze stroomvergelijker geeft een voorzetje.

Specificeer jouw wensen

Selecteer variabele of vaste tarieven, en kies eventueel de looptijd (1 – 5 jaar). Geef aan wat je belangrijk vindt (m.b.t. groene energie). Tip: probeer een kort contract (1 jaar) met aantrekkelijke korting.

Selecteer de goedkoopste aanbieder

Je ziet nu beschikbare partijen die aansluiten bij jouw zoekopdracht. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Verder kan jij specifieke organisaties uit Friesland deselecteren.

Verwerk de overstap zelf online

Goedkoopste stroomtarieven gedetecteerd? Het contract bestellen kan probleemloos thuis. De overstap is in maximaal 6 weken geactiveerd. Jouw toekomstige leverancier ontzorgt jou hierin. Jij hoeft niets te doen en de stroom blijft altijd geactiveerd.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

Waar het uiteindelijk om draait is uiteraard: welk energiecontract matcht met mijn eisen? Je kunt kiezen uit een aantal energiecontracten in Jannum. Op dit moment zijn alle erkende energiemaatschappijen hier beschikbaar (o.a. Powerpeers). Maar ook energiebedrijven zoals Clean Energy kan je aanvragen. In de energievergelijker ontdek je rap en simpel het goedkoopste energie-abonnement afgestemd op stroomverbruik. Hieronder vind je een lijstje met diverse actuele energiepakketten van juni 2024 in regio Ferwerderadiel.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
  • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
  • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
  • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de kosten van gas + elektra nimmer louter de kWh prijs voor elektra of het gasverbruik bevatten. Graag noemen we nog 2 soorten kosten. Hier bedoelen we o.a. vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Deze tarieven wisselen per aanbieder, je moet denken aan bijvoorbeeld de administratieve kosten, onderhoud aan het netwerk en overige kosten. Daarbij zijn er nog de netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (bijvoorbeeld Vitens) rekent deze kosten door aan jou via de energieaanbieder. Landelijk gezien verkrijg jij de onmisbare “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jouw jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Jannum. We kunnen concluderen: de tarieven van een stroompakket zijn best complex. Aan de hand van onze vergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van juni 2024 eenvoudig vergelijken. Misschien vind je dit ook relevant: energiecontract Baflo vergelijken.

goedkoopste stroom in jannum

Is het eenvoudig om te besparen op stroom?

Er zijn veel mogelijkheden om het verbruik van elektriciteit te reduceren. Bijvoorbeeld “een programmeerbare thermostaat” of overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt. Bedrijven zoals Qurrent en Noordelijk Lokaal Duurzaam voorzien jou van nuttige hulpmiddelen om aanpassingen te maken in je exacte gas- en stroomverbruik. Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Betrek het hele huishouden hierbij, en je kunt besparen op de energiekosten in Jannum. Wat je bereikt gaat verder dan een goedkopere rekening van de energie aanbieding. Dankzij een bewuste energieconsumptie lever jij je bijdrage aan het verminderen van CO-2 uitstoot. Het gros van de energiemaatschappijen stimuleren groene energie. Nu ook online: goedkoopste stroom in Sondel afsluiten.

Groene stroom Jannum
Stroom inkopen wordt op diverse manieren gedaan. Onze leveranciers wekken elektriciteit op via windenergie en zonneparken. Altijd slim: wat we meer en meer zien is thuis energie opwekken. Denk aan zonnepanelen nemen. Wat je ook kan doen is een warmtepomp installeren om helemaal afscheid te nemen van het dure gas. Wil je Groene stroom afsluiten in Jannum? Kies dan de milieuvriendelijke opties in de vergelijkingstool. Je treft dan in een keer de “milieuvriendelijke” leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Jannum vergelijken Vergelijk nu de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.