Goedkoopste stroom Haren Vind de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Profiteer jij ook van de goedkoopste stroom van Haren? Sinds 2004 kies je zelf jouw energieleverancier. En het aanbod is groot! Er zijn een enorm aantal maatschappijen waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Nederlanders zijn altijd op zoek naar de goedkoopste contracten. Onze gaslicht-vergelijker is absoluut een meerwaarde. Middels onze stroomvergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Haren? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel hoe werkt stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van mei 2024. Maak jij je hard voor een beter milieu? Check dan ook onze info over leveranciers van groene stroom in Haren. Al met al zoeken we naar manieren voor een goedkope rekening van de energieaanbieder. Ontdek daarvoor onze praktische adviezen om je stroomverbruik te verminderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Haren

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Haren? Er bestaan 15 – 20 energie-aanbieders. Dat gaat van Noordelijk Lokaal Duurzaam tot o.a. Vrijopnaam: unieke pakketten en pluspunten. De juiste kiezen valt niet mee. Het merendeel van de energie-aanbieders zeggen de goedkoopste te zijn. De berekening daarvoor is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie in de provincie Groningen. Aspecten zoals postcodegebied en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt drukken hun stempel op de energielasten. Raadpleeg snel de vergelijker, en vind de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot wel €275.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler, pelletkachel of warmtepomp? Is jouw woning volledig gasvrij? Puur een stroomcontract is voor jou afdoende. Voer hierom in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit is goedkoper dan gas. Gebruik jij 2300 kWh aan stroom? Zodanige stroompakketten incasseren per 12 maanden zo’n €445.

Alleen gas

Reeds een voordelig elektriciteitscontract aangevraagd? Wil je alleen gas vergelijken? Ga dan voor “0 kilowattuur stroom”. Gas is daarentegen duurder. Een huishouden met 2 personen heeft al snel een gasrekening van € 1000. Het meest voordelig is een gas licht pakket (bekijk ook: Noordelijk Lokaal Duurzaam variabel tarief).

Gas en stroom combineren

Een energiepakket met stroom en gas bespaart jou het meest. Dit heb je te danken aan de aantrekkelijke kortingen (welkomstpremie) die je ontvangt bij combipakketten. Wij adviseren om structureel zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Je kunt dan vaak overstappen van stroom, en uiteraard steevast versteld staan door goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Of loopt jouw energiecontract bijna af? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Haren moet je dan zeker proberen. Overstappen van Allure Energie naar Essent of Qwint oversluiten naar Powerpeers kan per jaar wel €205 schelen. Iedereen kan dit doen! Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen vinden hun oorsprong in de opgegeven locatie & verbruik. Start dus met jullie lokatie / adres (gemeente Haren) en het geschatte verbruik. Deze gegevens niet bij de hand? Selecteer dan het aantal personen.

Geef je wensen door

Kies voor het variabele of vaste energietarief, en bepaal de looptijd van jouw energiecontract. Geef aan wat je belangrijk vindt (neem bijv. groene energie). Tip: test een 1 jarig pakket met een interessante welkomstpremie.

Selecteer de voordeligste contracten

Je ziet nu alle aanbieders die aansluiten bij jouw zoekopdracht. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Eventueel kun je specifieke organisaties uit Groningen aan- en uitzetten.

Regel het overstappen online

Goedkoopste stroomtarieven gecheckt? Het contract aanvragen kan à la minute via de pc. Het overstappen is al binnen maximaal 6 weken geregeld. Jouw toekomstige energieaanbieder zegt jouw huidige contract op. Jij hoeft niets te doen en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

De grote vraag is natuurlijk: welk energiecontract matcht met mijn ideaalplaatje? Er bestaat een keuze uit verscheidene energiecontracten in Haren. Normaal zijn alle landelijke energiemaatschappijen hier wel actief ( onder andere Greenchoice). En niet te vergeten energiebedrijven zoals Budget Energie zijn werkzaam in dit gebied. Met de vergelijker bekijk je snel en eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement dat aansluit bij jouw stroomverbruik. Hierna vind je een opsomming met het huidige aanbod energiepakketten van mei 2024 in regio Haren.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
  • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
  • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
  • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de vergoedingen van gas en stroom niet louter het aantal kWh elektra of het gasverbruik inhouden. Er zijn nog verschillende additionele kosten. Dit zijn ten eerste vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Deze tarieven fluctueren per maatschappij, en beslaan onder andere de overheadkosten, onderhoud & inspectie en andere kosten. Ook factureren ze nog netbeheerkosten. De lokale netbeheerder (denk aan Duneo) berekent dit aan jou door via de energiemaatschappij. Aan de hand van subsidies heb je recht op de “vermindering energiebelasting” als korting op de jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Haren. Zoals je ziet: de kosten van een stroompakket zijn best ingewikkeld opgebouwd. Middels de gaslicht-vergelijker kan jij de stroomtarieven van mei 2024 moeiteloos vergelijken. Zoek ook naar energiecontract Ysselsteyn vergelijken.

goedkoopste stroom in haren

Is het eenvoudig om te besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het gebruik van elektriciteit onder controle te krijgen. Bijvoorbeeld “apparaten uitschakelen” of kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden. Energiemaatschappijen zoals Essent en Allure Energie hanteren handige programma’s voor een inkijk in jouw stroomverbruik (en gas). Je gaat dan veel beter met energie om. Laat de hele familie meedoen, en start direct met besparen op de energiekosten in Haren. Het pluspunt gaat verder dan een positieve nota van de energie aanbieding. Door de energieconsumptie te reduceren neem ook jij je verantwoordelijk voor een schoner milieu. Het gros van de energiebedrijven investeren flink in groene energie. Nu ook online: goedkoopste stroom in Renesse afsluiten.

Groene stroom Haren
Stroom opwekken gaat steeds innovatiever. Onze energiemaatschappijen halen stroom uit zonnecellen en windturbines. Leuke tip: wat we meer en meer zien is thuis energie genereren. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen. Wat je ook kan doen is het aankopen van zo’n warmtepomp voor een reductie in gasgebruik. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Haren? Kies dan de “duurzame” opties in de vergelijker. Je ziet dan in een blik alle “groene” bedrijven (ook zakelijk).

Energieprijzen Haren vergelijken Vergelijk nu de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.