Goedkoopste stroom Assen Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Interesse in de goedkoopste stroom van Assen? In ons land kies je zelf jouw energie-aanbieder. En het aanbod is enorm! Er zijn tientallen spelers voor gas en stroom. Steeds meer consumenten zoeken naar de meest aantrekkelijke aanbieding. Onze expert helpt jou hierbij. Door de energievergelijker vind jij de beste adviezen aangaande: wat is de goedkoopste energieleverancier in Assen? Ook gaan we verder in op zaken als hoe werkt stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van juni 2024. Zet jij je in voor minder uitstoot van CO-2? Ga dan direct naar info over leveranciers van groene stroom in Assen. Al met al streven alle huishoudens naar een gunstige energienota. Bekijk met spoed onze bruikbare suggesties om het stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Assen

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van Assen? Momenteel tellen we 15 – 20 energiemaatschappijen. Aanbieders als Innova Energie tot aan Oxxio: unieke tarieven en aandachtsgebieden. Kiezen is dus best lastig. Veel energieleveranciers zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. Of dit daadwerkelijk het geval is wordt bepaald door je individuele behoeften in de provincie Drenthe. Onder andere woonplaats en energieconsumptie drukken hun stempel op de energiekosten. Open dus nu de stroomvergelijker, en ontdek de goedkoopste stroomleverancier met welkomstbonussen van wel €160.

Alleen stroom

Beschikken jullie reeds over een pelletkachel, warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Enkel en alleen een stroomcontract is in dit geval voldoende. Vul dan ook een “nul” bij gas in. Elektriciteit is in ons land erg betaalbaar. Verbruik je 2175 kWh stroom? Zulke stroompakketten zijn al verkrijgbaar vanaf € 440.

Alleen gas

Heb je al een gunstig elektriciteitscontract geregeld? Uitsluitend gas-deals vergelijken? Ga dan voor “geen stroom”. Gas is behoorlijk aan de prijs. Een huishouden met 2 personen heeft al snel een gasrekening van € 1065. Het meest interessante is een gas licht abonnement (ook interessant: contract afsluiten bij Vrijopnaam).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is altijd het goedkoopste. Dit heb je te danken aan de hoge korting (welkomstpremie) die je krijgt bij pakketten met gas en stroom. Het is niet zo’n gek idee om eindeloos een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, met als gevolg steevast verbluft worden door goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Van energie overstappen is dan altijd interessant. Stroom vergelijken Assen is de manier om te besparen op je lasten. Overstappen van De Vastelastenbond naar Eneco of Noordelijk Lokaal Duurzaam oversluiten naar Vattenfall kan ieder jaar tot wel €220 opleveren. Hoe werkt het? Check daarvoor onze onderstaande tips.

Woonplaats als startpunt

Energieprijzen worden samengesteld op basis van de opgegeven locatie & verbruik. Begin dus met je vestigingsadres (gemeente Assen) en inschatting van energieverbruik. Geen idee wat je verbruik is? Kies dan de grootte van het huishouden.

Voorkeuren doorgeven

Klik op een vast of variabel tarief, en kies de gewenste looptijd van het energiecontract. Specificeer je zoekopdracht (zoals groene energie). Info: probeer een kort contract (1 jaar) met aantrekkelijke welkomstaanbieding.

Spot de voordeligste aanbieder

Je vindt nu alle contracten die vallen binnen de gekozen opties. Sorteer de resultaten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Eveneens kan jij bepaalde leveranciers uit Drenthe deselecteren.

Regel de bestelling via internet

Goedkoopste stroomtarieven gedetecteerd? Het contract aanvragen kan ogenblikkelijk thuis. De energie-overstap is in maximaal 6 weken afgehandeld. Jouw aanstaande energiemaatschappij handelt dit verder af. Dit gaat volledig buiten jullie om, en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

Waar jij benieuwd naar bent is uiteindelijk: welk energiecontract rijmt met mijn situatie? Er bestaat een keuze uit verscheidene energiecontracten in Assen. Tegenwoordig zijn alle populaire energiemaatschappijen aan te vragen (onder andere UnitedConsumers). En natuurlijk ook energiebedrijven zoals Anode Energie zijn hier actief. In de zoekmachine check je ogenblikkelijk en moeiteloos het goedkoopste energie-abonnement dat past bij jou stroomverbruik. Verderop vind je een overzicht met de meest populaire energiepakketten van juni 2024 in regio Assen.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
  • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
  • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de tarieven voor elektra & gas nimmer alleen het elektra-verbruik en m3 gasgebruik inhouden. Je hebt te maken met verschillende additionele kosten. Dit zijn ten eerste vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Deze tarieven zijn weer anders per leverancier, en beslaan onder andere oversluitkosten, verwerking, onderhoud & inspectie en meer van dit soort zaken. Tevens betaal je ook altijd netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (bijvoorbeeld Oasen) legt deze kosten indirect bij jou neer via de energiemaatschappij. Vanuit de overheid geldt er de onmisbare “vermindering energiebelasting” als tegemoetkoming op de jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Assen. Het mag duidelijk zijn, de prijzen van het stroompakket zijn niet altijd even transparant. Door middel van de stroomvergelijker kan jij deze stroomtarieven van juni 2024 probleemloos vergelijken. Wellicht spreekt dit je ook aan: energiecontract Ressen vergelijken.

goedkoopste stroom in assen

Wat je kunt doen om te besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs of het gebruik van elektriciteit onder controle te krijgen. Een tip: “de oven efficiënt gebruiken” of je vriezer waterpas zetten. Energiemaatschappijen zoals Qwint en Leon Zeewolde bieden handige tools voor helderheid over je exacte gas- en stroomverbruik. Dit zorgt voor een stukje bewustwording. Betrek het hele huishouden hierbij, en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Assen. Jouw “win” is niet alleen een positieve rekening van de energieleverancier. Door het energieverbruik te minderen draag je een steentje bij aan minder CO-2 uitstoot. Het merendeel van de energie-aanbieders zijn dan ook betrokken bij groene energie. Op goedkoopstestroomvergelijken.nl bekijk je ook goedkoopste stroom in Kelpen-Oler afsluiten.

Groene stroom Assen
Stroomopwekking kan op allerlei manieren. De meeste energieleveranciers kopen stroom via zonnecellen en windturbines. Maar let op: tegenwoordig kan men ook thuis energie genereren. De beste optie is het nemen van zonnepanelen. Je kunt ook kiezen voor een warmtepomp plaatsen zodat ze geen gas meer verstoken. Iets voor jou, Groene stroom afsluiten in Assen? Gebruik dan de opties m.b.t. groene stroom in de energievergelijker. Je treft dan op 1 pagina de “duurzaamste” organisaties (ook zakelijk).

Energieprijzen Assen vergelijken Vergelijk nu de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.